Siivouspalvelut sujuvasti

Perustamme tasokkaaksi kehutun palvelumme korkeisiin laatuvaatimuksiin ja pitkiin asiakassuhteisiin. Huolellisilta, luotettavilta ja tehokkailta työntekijöiltämme yrityksesi saa aina sovitun mukaisen siivouksen ja tilat pysyvät hyvässä kunnossa.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen kumppanuussuhde, jossa molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä. Teemme työt ripeästi ja huomioimme ympäristöasiat esimerkiksi siivoustuotevalinnoissamme. Käänny meidän puoleemme, kun haluat varmasti puhdasta jälkeä – nopeasti ja luotettavasti. Kysy tarjoustamme!

Ota yhteyttä meihin, niin tulemme kohteeseen keskustelemaan siivoustarpeistanne. Teemme ehdotuksen siivoustiheydestä ja -tehtävistä toiveidenne ja tiloissa käynnin perusteella. Vierailun päätteeksi saat veloituksetta tarkan tarjouksen siivouksesta.

Palvelemme Pertunmassa ja ympäröivien kuntien

Tarjoamme siivouspalveluita ympäröivien kuntien, mutta yrityssiivoukset hoituvat tarpeen vaatiessa kauempanakin toimipaikastamme. Hoidamme vaativatkin siivousurakat ja vahaukset vankalla ammattiosaamisella. Kotiapulaiset OY tekee siivoukset yrityksille. Palvelemme pääasiassa sopimusasiakkaitamme, mutta teemme myös erillisestä tilauksesta kertasiivoukset, esimerkiksi yrityksen muuton yhteydessä. Voit myös tilata meiltä kertaluontoisen. Siivoamme tilat lattiasta kattoon kunnon välineillä, pesuaineilla ja pikkutarkalla otteella. Kustannustehokkuus on silti valttimme, sillä työt tehdään ripeästi ja keskittyneesti. Jälkeemme jätämme puhtaat pinnat ja raikkaan tuoksun.

Kotiapulaiset

Referenssit